Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vanaf een half jaar oud, kan iedere hond deelnemen aan deze Jonge Honden / Samen in Balans Basis deel 1  module.

Zoals het woord al zegt wordt er in deze module gewerkt aan de basisbehoefte van de hond en, een goed begin het halve werk is. Wanneer jij nl een goede leider voor jouw hond leert te zijn en hem vervult in al die basisbehoeften zal je merken dat hij meer dan bereid is om jou te geven wat jij zou willen.

Tijdens deze module werken we aan de kalme gemoedstoestand van jezelf en aan die van je hond, aan ontspannen wandelen aan de lijn,  aan impulscontrole en leer je communiceren met je hond doormiddel van lichaamstaal.

De module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles van Anniek Winters is en waarbij je alle grondbeginselen leert van de hondenpsychologie. De praktijklessen zullen met name besteed worden aan oefeningen die de belangrijke basis vormen voor de ultieme relatie.
In de vijfde les wordt de module afgesloten met een praktijkexamen. Hierin laten jullie samen zien hoe je het geleerde in praktijk zelfstandig kunt toepassen.

Nadat je deze module succesvol hebt afgerond, kun je doorstromen naar de gevorderden module: Samen in Balans Basis deel 2-, en/of de Op Stap met je Hond, module

Ga naar de bovenkant