Mijn naam is Mirjam Barendregt en uiteraard ben ik erg gek op honden. Lang voordat ik mijn 1e hond had, liet ik als jong meisje al graag de honden van de buren uit. Ik vind het heerlijk om met honden bezig te zijn en ik heb ze altijd om mij heen gehad. Zelf hebben mijn man en ik op dit moment 1 hond; ‘Ro’. In 2018 hebben we haar geadopteerd uit Spanje.

Helaas ging het met haar niet helemaal soepel zoals ik gewend was met mijn vorige honden. Op de hondenschool deed ze het prima, maar daar buiten vertoonde ze veel ongewenst gedrag. Ze kon uitvallen naar honden en lelijk grommen naar mensen. Ik wist dat dit gedrag niet opgelost kon worden door de cursussen die ik al volgde, er moest iets veranderen. Ik ben verder gaan zoeken en ben zo via via bij Anniek Winters terecht gekomen. Na het zien van een aantal filmpjes op haar Facebookpagina had ik al snel een consult ingepland. Na dat ene consult, waarbij ik de tips en tools kreeg, kon ik meteen doorpakken met Ro en ik kreeg de bevestiging dat dit de juiste methode was voor haar en mij. Ik werd hier zo enthousiast van, dat ik vond dat ik hier meer mee moest gaan doen.  In 2019 ben ik gestart met de opleiding: Honden Opvoeden Volgens de Methode van Anniek Winters Deel I. In eerste instantie om onze band nog meer te versterken onder begeleiding van deskundigen. Toen ik deze opleiding had afgerond kwam er een stil gekoesterde wens van mij naar boven; Ik wil mijn passie voor honden gaan uitbreiden met werken met honden, alleen wist ik nog niet hoe en wat. Ik ben Deel II van de opleiding gaan volgen, zo kon ik ook zien wat andere hondenliefhebbers deden met hun passie. Tijdens deze opleiding kwamen we in die groep tot de conclusie dat de behoefte onder hondenbezitters groeit om de methode van Anniek te hanteren. Haar methode is uniek en werkt goed, het is eigenlijk zonde dat dit grotendeels enkel als redmiddel wordt gebruikt, terwijl hier natuurlijk al veel eerder in het leven van je hond mee kan worden gestart. Zo is het idee ontstaan om een Franchise te starten met de naam: “Trainingsschool AW”. Hoe gaaf is dit, dat er nu modules kunnen worden gevolgd op meerdere plekken in Nederland, die de methode meteen bij de basis inzet. Voorkomen is beter dan genezen en een gelukkige hond is alles waard. Wat ben ik trots dat ik onderdeel mag zijn van deze Franchise en mijn passie en opgedane ervaring mag gaan delen met alle hondenbezitters die dit ook willen leren.

Mijn locatie is in Nootdorp en de modules die je bij mij kunt boeken zijn: Puppy- Jongen honden- De Basis- en Op stap met je hond. Ben jij nieuwsgierig geworden of heb je al wat handvatten gekregen en wil je doorpakken met je hond, schrijf je dan nu in en reserveer snel een plek.